Bredstedgade

– Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S

bredstedgade oversigtsbillede - Bredstedgade – Odense

DK – Odense

Lejlighederne på Bredstedgade udgør den tredje og sidste etape af de i alt 124 nye lejligheder på Thrige-Firkanten i Odense. Her tilbydes 40 kvalitetslejligheder med plads til både den flittige studerende, den lille nybagte familie eller det ældre ægtepar. Området er særligt attraktivt for alle aldre og er beliggende tæt på både by, uddannelse, Odense Havn og nem adgang til offentlig trafik via Odense Banegårdscenter. Alle lejlighederne er udført i moderne nordisk stil og med adgang til egen altan eller terrasse, hvor områdets ‘liv og glade dage’ kan nydes i fulde drag.

Digitalt adgangssystem med dørtelefon app

Bredstedgade skal være et trygt sted at bo. Derfor er der installeret et digitalt adgangssystem, så beboerne trygt og sikkert kan befærde sig i hele ejendommen. Udstyret med én adgangsbrik kan beboerne få adgang til cykelkælderen via Nexus læserne, hvorefter de får sikker adgang til opgangene via MIXCompact dørstationernes indbyggede ADK-læsere. Når gæster ringer op via dørstationerne, modtager beboerne videoopkaldet via MultiApp® på deres smartphones. MultiApp® fungerer via både WiFi og 3G/4G-netværket, så beboerne altid kan modtage dørkald. Det gør det nemt at åbne døren for sine gæster, hvis man endnu ikke er kommet hjem.

Ved lejligheden scanner beboerne deres adgangsbrik på den smarte SensoLock® læser, som giver en hurtig adgang til lejligheden. For at gøre det nemt for beboerne, er der i passagen monteret digitale postkasseanlæg med digitale navne-displays og elektroniske låse. De digitale postkasser er en integreret del af ejendommens adgangskontrol, så beboerne benytter den samme adgangsbrik til at tømme deres postkasse.