Buen

– Boligforeningen Århus Omegn

buen oversigt - Buen - Aarhus

DK – Aarhus

Centralt placeret og med letbanen lige i nærheden er de nye ungdomsboliger i Viby S, også kaldet Buen, ideelle som studieboliger. Byggeriet består af 86 lejligheder, hvoraf de fire er med 2 værelser og resten er 1-værelses lejligheder. I stueetagen er der indrettet et større fællesrum, så det er muligt både at være sammen og hver for sig.

Scantron har leveret en specialdesignet MIx dørstation tilpasset byggeriets flotte træfacade. Dørstationen indeholder foruden højtaler og læser også et LCD-display og drejehjul, som gør det nemt og hurtigt at finde frem til den enkelte beboer. Derudover administrerer dørstationen alle beboerne elektronisk, hvilket letter arbejdet betydeligt ved til- og fraflytninger.

Der er integreret adgangskontrol i dørstationerne og som selvstændige læsere ved trappeopgange og andre uderum. Beboerne får nemt adgang med deres personlige adgangsbrik. Dørstationen er desuden forberedt til video med et såkaldt blindmodul. I hver enkelt lejlighed hænger den klassiske Stilux hustelefon.

Anvendte produkter