Elektroniske dørlåse

offline sensolock 540 555 - Offline læsere
  • Perfekt til sekundære døre

    Elektroniske dørlåse, også kendt som offline læsere, er en god løsning, hvis man vil opnå hurtig og sikker adgang på sekundære døre med en enkel installation. Offline læserne kan f.eks. bruges til at sikre døre til enkeltkontorer, serverrum, lagerrum og cykelrum. Offline læsere er en integreret del af systemet og administreres via Nova softwaren. Systemet giver høj sikkerhed og økonomiske fordele ved administration. Scantrons offline læsere passer til forskellige typer af døre og fås som elektronisk låsecylinder, elektronisk håndtag, vægmonteret læser og hængelås.

  • Flere typer af offline læsere

    Offline læsere giver nøjagtigt de samme funktioner som online læsere og minimerer samtidigt omkostningerne til etablering, kabling og montage af læserne. Det system, som ønskes, afhænger i høj grad af bygningen, antal døre og måden, anlægget skal administreres på. Der er dog ingen tvivl om, at fremtiden er nøgleløs og derfor er FlexAir® den optimale og tidssvarende helhedsløsning– både nu og i fremtiden. Scantron tilbyder flere typer af elektroniske dørlåse; SensoLock® låsecylinder, EvoLock® håndtag, Nexus læsere, skabslåse mfl. Alle læsertyper er batteridrevne og kræver ikke kablet installation.

  • Anvend regelmæssigt en online læser

    Brugernes adgangsrettigheder til offline læsere opdateres hver gang en bruger passerer en online læser med deres brik/kort. Adgangsrettighederne omfatter hvilke døre brugerne har rettigheder til og i hvilke tidsrum.