Elevatorstyring

elevatorstyring 540 555 - Elevatorstyring
 • Softwarebaseret elevatorstyring

  Scantrons elevatorstyring er nyskabende da det kombiner en elevatorløsning med adgangskontrol og dørtelefoni. Ofte ønsker man at kunne åbne døre og frigive elevatordestinationer på samme tid, hvilket nu er muligt. Med Scantrons elevator-controller er det muligt at give brugere adgang til foruddefinerede etager. Adgangsrettigheder ændres nemt og hurtigt i Nova softwaren uden besøg af elevatorfirma, hvilket sparer på økonomien, tiden og letter hverdagen. Desuden giver softwaren et hurtigt overblik over ’hvem, hvad, hvor og hvornår’ via hændelsesloggen, som er tilgængelig altid. Derudover er der nem oprettelse og sletning af brikker via Nova softwaren.

  .

 • Elevatorstyring med ADK og dørtelefoni

  Systemet kan programmeres at give brugere adgang til specifikke destinationer, når de scanner deres brik på Nexus læser monteret i elevatorstolen. Scantrons Nexus læser kan fås både med og uden kodetastatur, hvilket kan øge sikkerheden ved en kombination af både brik og kort. Det er alternativt muligt at kombinere elevatorstyring med Scantrons dørtelefoni. Her kan hustelefoners døråbningssignaler programmeres til at give besøgende adgang til en specifik destination.

 • Elevatorløsning

  Scantrons elevatorløsning styres af en Alpha-controller, som har outputs til at kunne styre op til 10 elevatordestinationer pr. controller. Hvis bygningen er højere, kan flere elevator-controllere programmeres til at kunne styre et stort antal elevatordestinationer. I andre tilfælde kan den anvendes til både elevatorstyring og kontrol af flere almindelige adgangskontroldøre.