Adgangskontrol fra mobil

adgang fra mobil 1 - Adgangskontrol fra mobil
  • Bred anvendelighed

    Scantron tilbyder flere forskellige løsninger, hvor det er muligt at styre adgangskontrol fra mobilen. En GSM gateway kan f.eks. bruges mange forskellige steder, f.eks. til erhverv som har brug for at give adgang til skiftende brugere, hvor det kan være uhensigtsmæssigt at skulle udlevere adgangsgivende brikker/kort. Det er derudover også muligt at få dørtelefoni med døråbning funktion enten via Scantrons MultiApp® eller via en GSM dørtelefonløsning.

  • Mobil adgangskontrol

    Ved hjælp af en GSM gateway kan brugeren åbne en port eller dør direkte fra mobiltelefonen ved hjælp af en SMS-besked eller et opkald. Beboeren eller f.eks. en receptionist behøver derfor ikke være i nærheden af døren/porten for at lukke op. I Nova softwaren indstilles brugeres telefonnumre som adgangsgiver på samme måde som ved almindelige adgangskort. De indtastede numre læses af GSM gatewayen, som åbner døren/porten, hvis vedkommendes telefonnummer er registreret i softwaren. Et simpelt telefonopkald åbner nemt port/døren.

  • Mobil dørtelefoni med ADK

    Med mobil dørtelefoni er det også muligt at styre adgangskontrol fra mobilen. Brugere kan modtage dørkald på mobiltelefonen som et almindeligt telefonkald. Ved at trykke på tasten ”7” på telefontastaturet, kan døråbning aktiveres og gæsten lukkes ind. Alternativt er det muligt at installere et IP dørtelefonsystem med Scantrons MultiApp®, som har flere muligheder udover dørtelefoni. Her er det muligt at integrere dokumenter, weblinks, booking, døråbningwidgets og meget mere, så app’en fungerer som en komplet platform for beboeren. Beboeren kan derudover selv administrere de telefonnumre, der skal ringes op til fra dørstationerne. Dette gøres nemt via MultiApp® eller webportalen, hvor brugeren har adgang med deres unikke AppID.