Booking

booking 1 - Booking
  • Et genialt bookingsystem

    I Nova softwaren er det muligt at reservere faciliteter på bestemte dage i specifikke tidsrum via booking-modulet. Det er nemt for brugere at se og lave reservationer samt at navigere rundt i de forskellige bookingfaciliteter via den brugervenlige klikbare kalender-interface. Scantron tilbyder booking på tværs af enheder og kan integreres på mobil, tablet og PC samt eksterne bookingskærme.

  • Sikker adgang til fælles lokaler

    Efter opsætning kan brugeren via den webbaserede software, booke sig ind på den ønskede tid. Derefter er det kun brugerens adgangsbrik, der virker i det valgte tidsrum. Man kan derfor være sikker på, at der ikke er andre, der har adgang på samme tidspunkt. Bookingmodulet giver god mening at installere ved fælleslokaler i erhverv eller boligbyggeri, f.eks. ved mødelokaler, vaskerum, festlokaler mv.

  • Booking via forskellige enheder

    Da systemet er 100% browserbaseret, er det muligt at booke sig ind fra både mobil, tablet eller PC. Bookingmodulet kan også køres separat via en Scantron bookingterminal med touchskærm med integreret Nexus online læser eller den kan integreres i Scantrons AT7 lejlighedsterminal, som monteres i lejligheden, eller via den mobile MultiApp®, som gør det muligt at reservere lokaler fra distancen. Scantrons bookingsystemer kan kombineres på kryds og tværs afhængigt af hvad der giver mening i bygningen.