Hold styr på trafikken

trafikstyring 1 - Trafikstyring
  • Trafikstyring via adgangskontrolsystem

    Som administrator er det en stor fordel i dagligdagen, at man har alle bygningens adgangskontrolfunktioner samlet i én software. Scantrons trafikstyring kan også integreres som del af dette system. Med en Alpha Parking controller kan man kontrollere trafikken ind og ud af parkeringsområder og der kan med fordel tilføjes trafiklys, læsere og fjernbetjent styring. Dette sikrer området mod uvedkommende gæster og man har et godt overblik over hvem der har adgang til området.

  • Adgang via brik/kort eller fjernbetjening

    For at få adgang til parkeringsområdet anvendes en brik til enten en almindelig læser eller en fjernbetjening som anlægget kan læse fra en afstand på 15-20 meter afhængigt af forholdene. Den sidste løsningstype betyder, at føreren hverken behøver at stige ud af bilen eller rulle vinduet ned. Hvis man derimod installerer en briklæser ved parkeringsområdet, kan man med fordel bruge brikken på flere læsere omkring i bygningen, f.eks. ved hoveddøre, lejlighedsdøre, kælderdøre mv. På denne måde får man et komplet briksystem med trafikstyring og undgår mekaniske nøgler.

  • Trafiklys og køretøjsdetektorer

    Et eller flere trafiklys er velegnet til at regulere trafikstyring til parkeringspladser, kældre, garager, logistikområder og lignende, hvor der passerer mange køretøjer eller er snævre adgangsforhold. Disse trafiklys kan styres automatisk vha. køretøjsdetektorer og sensorer i vejen, som er forbundet til Scantrons adgangskontrolsystem, som gør det nemt at holde styr på til- og frakørsel. Alpha Parking controlleren kan max have 4 trafiklys/4 porte i en enkelt installation. Det er også muligt at tilføje forskellige funktioner såsom tilstedeværelsesmålere (presence), anti pass-back, billetsystem mv.