Integreret adgangskontrol i dørtelefoni

dørtelefoni adk 540x555 - Integreret adgangskontrol i dørtelefoni
  • Dørtelefoni med FlexAir®

    Med Scantrons integreret adgangskontrol i dørtelefoni er det muligt at integrere online læsere i Scantrons dørstationer, så man får en komplet løsning til hovedindgangen. Sikkerheden øges yderligere med en kameraløsning, så beboere kan se, når gæster ringer på. Scantrons dørtelefoni giver mulighed for at skræddersy en løsning med digitale og moderne funktioner, som er fremtidssikret og fleksibel. Hele systemet kan administreres online, hvilket gør ejendomsadministration lettere i dagligdagen.

  • Dørstation med læser

    En dørstation med læser giver brugere adgang via adgangsbrikker/kort som scannes direkte på en læser ved hovedindgangen i stedet for at bruge mekaniske nøgler. Adgangsrettigheder kan nemt ændres i softwaren ved ind-og udflytning, og tabte brikker kan blacklistes i systemet. Det er muligt at integrere både MIFARE og Prox læsere i dørstationer afhængigt af hvilket system der ønskes. Scantrons MIFARE læsere er de mest gængse og kommer både som låsecylindere, håndtag og hængelåse, som kan integreres i et fælles system.

  • Skift navneskilte online

    Hvis der er installeret digitale navne-displays i dørstationen, er det muligt at ændre navne direkte fra Nova softwaren, uden at en medarbejder fysisk skal ud og skifte skilte. På denne måde undgås påsætning af klistermærker og man får et rent udtryk ved hovedindgangen. Scantrons MIxCompact og MIx dørstationer har indbygget digitalt navne-display, hvor gæster kan bladre gennem beboerlisten. Det er yderligere muligt at integrere individuelle navne-displays med tryk i Serie 410/510D dørstationer, som kan skræddersyes til bygningens historie og udtryk.