Løsninger til opgangen

Digitale postkasseanlæg

frederiksbrygge 3a 1 - Digitale postkasseanlæg
 • Nem identificering og høj sikkerhed

  Scantrons adgangskontrolsystem dækker mange behov og kan også integrere digitale postkasseanlæg. Kombinationen af Scantrons FlexAir® adgangskontrolsystem og EP Digital postkasser gør din bygning endnu smartere, øger sikkerheden og giver store besparelser. Systemet er perfekt til en dynamisk og moderne bygning med skiftende brugere.

 • Fremtidssikrede postkasser

  EP Digital postkasseanlæg med digitale navne-displays og elektroniske låse kombinerer innovative løsninger med kvalitets design. Med et EP Digital postkasseanlæg vinker man farvel til traditionelle nøglesystemer, fysiske navneskilte og tung administration. Brugerne får adgang til postkasserne med den selv samme brik, de bruger ved FlexAir® læsere ved f.eks. hoveddøre og lejlighedsdøre. Brugerne scanner deres brik foran en Nexus læser, som åbner den elektroniske lås i den forprogrammerede postkasse.

 • Nem administration online

  Man skal ikke bekymre sig om at udskifte fysiske navneskilte eller nøgler, for de digitale postkassers OLED navne-display med beboernavne og lejlighedsnumre kan hurtigt opdateres i Nova softwaren. Der er plads til 3 linjer (1 adresselinje og 2 til navne) med 20-22 tegn i hver linje i displayet. Navne-displayet har en sort baggrund med gul tekst, som kan ses både dag og nat og der er integreret lyssensor, som kan justeres ift. omgivelserne. Her fås en løsning, hvor der kan spares penge på skiltning, gravering og manuel udskiftning af navneskilte og samtidigt fås et pænt og ensartet udtryk.

  Læs mere på www.edenpark.dk

Skærme til opgangen, kontoret eller fællesrum

I opgange og ved fælles lokaler er det muligt at montere skærme til informationsvisning og til bookingsystemer (de to kan også kombineres). Scantron tilbyder to skærme som er 21,5”, vandalsikre og administreres via Nova softwaren. Læs mere ved at klikke på billederne.