AKB Lyngby

– Boligselskabet AKB Lyngby

akb lyngby reference 1 - AKB Lyngby

DK – København

AKB Lyngby er bestående af 800 boliger fordelt i etagehuse og et højhus på hele 13. etager. AKB Lyngby tilbyder alt fra toværelseslejligheder, studieboliger samt rækkehuse. Området er omringet af flot natur, selvom man bor tæt på storbyen, og er attraktivt for både unge, ældre og familier.

Ved etagehusenes entré er der indbygget dørblænde med læser, ringetryk med lysring samt kamera. Videofunktionen gør det muligt for beboerne at se hvem som ringer på ved dørstationen og via den indbyggede læser, kan beboerne få adgang til opgangen via en personlig adgangsbrik. Dørblænde-dørstationen er designet særligt til entréen med baggrundsbelyste ringetryk, som giver et flot og funktionelt udtryk. Ved sekundære døre er der monteret Nexus læsere samt EvoLock® dørhåndtag, hvor beboerne får adgang med deres personlige adgangsbrik.

Ved hovedindgangen til højhuset er der monteret en dørblænde-dørstation med lasergraveret etageangivelse. De mange ringetryk med lysring er placeret og designet efter lejlighedernes placering i opgangen. Det gør det nemt og hurtigt for besøgende at finde frem til den rette beboer. Yderligere er dørblænden monteret med læservindue, hvor beboerne får adgang ved scanning af deres unikke adgangsbrik. Samme adgangsbrik bruges ved Nexus læserne, monteret ved højhusets sekundære døre.