Tingbjerg

– FSB / SAB

tingbjerg oversigt - Tingbjerg - Brønshøj

DK – København

Tingbjerg er en stor almen bebyggelse i Brønshøj opført i 1956-75. Tingbjerg består af boligblokke med 3 etager med 2.200 boliger, som hører under de almene boligorganisationer SAB og FSB. I boligområdet er der også etableret 22 grønne haverum, så alle beboere har udsigt til et grønt område. Der er derfor rig mulighed for at opholde sig udendørs og leg for børnene.

Bygningerne er bevaringsværdige og er derfor blevet renoveret og moderniseret over en lang årrække. I forbindelse med facaderenoveringen er der bl.a. valgt Scantrons Serie 410 dørstationer med online læser forbundet til Stilux hustelefoner. Derudover er der monteret elektroniske offline læsere på sekundære døre. Beboerne har derfor et smart briksystem til hoveddøre og bagdøre og kan modtage dørtelefoni via deres audio hustelefon i lejligheden.

Systemet hos Tingbjerg rummer i dag mere end 1.000 Scantron læsere og 10.000 brugere og det er derfor blevet opgraderet til at køre på Scantrons kraftige NovaServer. NovaServer er en software på et højere niveau og bruges til systemer, hvor der er så mange brugere og administratorer, at der kræves en serverinstallation for en hurtig og gnidningsfri afvikling. NovaServer leveres som standard med rettigheder til de første 500 døre og 5000 brugere.

Anvendte produkter