Brf Glasbruket 1

Glasbruket oversigt - Brf Glasbruket 1 - Malmø

SE – Malmø

Boligforeningen Brf Glasbrukets tre indgange er flot placeret ved vandet i Limhamm. I deres søgning efter et nyt system, stod tekniske funktioner og design øverst på deres liste af krav. Det var vigtigt, at designet kunne harmonere med ejendommen og desuden forstærke indtrykket af indgangspartierne. Valget faldt på en komplet løsning fra Scantron.

Scantrons løsning er en kombination af en skræddersyet dørstation i rustfrit stål (Serie 610), adgangskontrol og infoskærme – alt sammen integreret i et og samme system. Dørstationen er indsat i en vinduesfyldning i det brede indgangsparti og er således i fuld højde. De digitale navnedisplays er grupperet efter hver etage og etagen flot indgraveret på dørstationen. Derudover indeholder dørstationen også integreret kamera, læser og kodelås. Bagsiden af dørstationen er malet i samme farve som indgangspartiet i trappeopgangen og smelter derfor helt naturligt ind. Teknikken kan samtidig nemt tilgås ved blot at åbne skabet med den tilhørende nøgle.

Løsningen er baseret på den populære MultiApp®. Her kan beboerne modtage døropkald og samtidig se, hvem de taler med på deres smartphone. I MultiApp® er det også muligt at åbne alle de døre, som er forbundet til systemet, gemme dokumenter og meget mere.