TBT Tower

– TOGT

TBT tower oversigt - TBT Tower - Odense

DK – Odense

TBT Tower er Odenses nye vartegn og står med sine 60 meter som et monument, der tydeligt markerer Odenses forvandling fra en trafikeret vej til et eksklusivt og moderne kvarter. Byggeriet består af Tårnet på 17 etager og Sidebygningen på 8 etager som bindes sammen af en mellembygning. Begge bygninger huser erhverv forneden og boliger fra 4. etage bestående af 47 luksuslejligheder i varierende størrelse alle med nøje udvalgte kvalitetsmaterialer inde som ude.

I TBT Tower er der lavet en komplet sikkerhedsinstallation med kombineret dørtelefoni, adgangskontrol og brandkommunikation. Ved hoveddørene er der monteret planforsænkede Serie 510 dørstationer med videokamera, højtaler, kodetastatur og indbygget læser. Alle dørstationer er valgt i bruneret messing og med gravering i messing. Materialevalget er eksklusivt og matcher bygningernes høje kvalitet og flotte facader. Dørstationerne er forbundet til SLIM60T video-hustelefoner i lejlighederne, som sikrer, at brugerne kan se, hvem der ringer på. Der er yderligere adgangskontrol på de separate indgange indenfor i bygningen i form af Nexus læsere og der er EvoLock® håndtag på lejlighedsdørene. De forskellige adgangsrettigheder administreres nemt i Nova softwaren.

Med brandkommunikation installeret er der sikret effektiv varsling til brugerne på de mange etager i tilfælde af brand og evakuering.