Kronehaverne, Ørestaden

– AP Pension

kronehaverne slider - Kronehaverne - København

DK – København S

I Ørestaden ligger Kronehaverne midt i byen på kanten af Fælleden. Kronehaverne rummer 170 moderne og svanemærkede boliger fordelt på 2-, 3- og 4-værelses lejligheder. Byggeriet har fulgt en helhedsorienteret og bæredygtig designlinje og både inde- og ude får man en fornemmelse af Newyorkerstil med skarpe kontraster og et industrielt udseende.

Ved hoveddørene er der installeret digitale dørstationer udformet i rustfrit stål, som matcher facaden og arkitekturens helhedsindtryk. Beboeren får adgang til opgangen ved at scanne deres personlige nøglebrik på den indbyggede Nexus læser i dørstationen. Samme nøglebrik benyttes på den elektroniske låsecylinder, SensoLock®, på lejlighedsdøren samt på EvoLock® håndtaget ved cykelskure og affaldsrum. Alt i alt er der integreret et komplet og smart adgangssystem i boligområdet, hvor beboeren kun behøver én nøgle i stedet for flere forskellige.

I de høje bygninger, som overstiger 7 etager, er der yderligere installeret brandkommunikationsanlæg forbundet til Stilux-B hustelefoner, som redningsberedskabet kan bruge til at sende alarmtoner og envejsmeddelelser ud til, i tilfælde af brand og evakuering.