Kolding Sky

– AP Pension

kolding sky oversigt - Kolding Sky - Kolding

DK – Kolding

Kolding Sky står som et bytårn i Kolding med 98 lejelejligheder fordelt på 19 etager. Placeringen er attraktiv, da den ligger i det kommende havneområde med boliger, havnepromenade, cafeliv og erhverv. Beboerne, som kan være både studerende, børnefamilier og seniorer, får en unik udsigt over by, havn, fjord og skov.

Kolding Sky har med byggeriet haft fokus på at skabe et fremtidigt og bæredygtigt boligbyggeri og er også en af de første projekter, som er Svanemærket certificeret. Der er flere gode grunde til at gå efter et Svanemærket byggeri, f.eks. er der fokus på et godt indeklima, bæredygtig materialebrug, skrappe kemikaliekrav og energieffektive løsninger. Der er ligeledes en streng kontrol af de miljø- og kvalitetskrav der stilles til byggeriet i forbindelse med certificeringen.

Ved hovedindgangen er der installeret en MIX dørstation med integreret adgangskontrol. Herved får beboerne et smart briksystem, hvor nøglen er erstattet af en nøglebrik, som beboeren blot scanner for at komme ind i trappeopgangen samt ind i lejligheden. Ved lejlighedsdørene er der nemlig monteret Scantrons elektroniske cylinderknop SensoLock®, som erstatter den traditionelle lås. Beboerne modtager nemt dørkald fra gæster via deres brugervenlige Stilux hustelefon, der er udført i stilrent skandinavisk design og som der matcher resten af interiøret i lejligheden.