Galleri K

– Cobblestone A/S

Galleri K oversigt - Galleri K - København

DK – København

Galleri K er en detail- og kontorejendom beliggende centralt i København, som indeholder kontor, butik, restauration og lidt bolig samt kælderlejemål til opbevaring. Bygningernes klassiske arkitektur fra 1900-tallet er blevet fremhævet under renovering, hvor facader, ornamenter og gesimser er blevet genskabt til det oprindelige udtryk. Indgangene er aflukket af bronzeporte.

Ved portene er der i samme klassiske stil monteret Scantron Serie 510 dørstationer i bruneret messing. Dørstationerne er integreret med adgangskontrol i form af kodetastatur og læser. Ved bagindgange er der også installeret Scantrons Nexus MK læsere med kodetastatur, som er nemme at se i mørket på grund af de baggrundsbelyste numre. Ved kontordøre er der monteret EvoLock® håndtag i messing PVD.

Som del af et komplet adgangskontrolsystem, kan medarbejderne bruge én adgangsbrik til samtlige døre på tværs af bygningen. Brikken kan bruges ved hovedindgange, bagindgange, i elevatoren eller på kontordøre, hvor der er givet adgangsrettigheder til det. Der er derudover installeret en smart app-baseret dørtelefoniløsning, hvor medarbejdere kan lukke gæster ind via MultiApp® Pro på deres smartphone. MultiApp® Pro giver medarbejderne mulighed for at administrere hvornår de er tilgængelige for opkald fra dørstationen, fx hvis de er på ferie eller blot i et møde.